Tirsdag, 16 Juli 2019

show

  • Er du inde på et galt spor med kriminalitet, hashmisbrug, pjækkeri i skolen eller omgang med kammerater, der trækker i den gale retning, så overvej om Småskolen på Søgårdhus kunne være din mulighed for at komme på rette kurs.

show

Vi satser på at opbygge gode relationer til elevernes forældre. Desuden satser vi på, at eleven skal bevare eller genopbygge et godt forhold til sine forældre og sin familie.

Elevernes netværk er afgørende for dem, mens de er på Småskolen, og det er fortsat afgørende for dem, når de afslutter deres ophold her.

Forældre er altid velkomne til at komme på Småskolen efter aftale med forstander eller afdelingslederen.

Ved hjemrejser og ferier ønsker vi at lave klare aftaler, så vi er overens om, hvordan det skal være.

Forældrene er naturligvis altid velkomne til at ringe og få en snak med Småskolens leder ellers deres barns kontaktperson.

 

show

Vi ønsker et tæt samarbejde med elevens sagsbehandlere og andre tilknyttede fagpersoner.

Vi samarbejder med de anbringende myndigheder, således at vi altid er overens om de unges handleplaner og de nye mål der sættes undervejs i forløbet for den enkelte.

Der udarbejdes 2 statusrapporter i løbet af et år om den enkelte elev og dennes faglige, sociale og personlige udvikling.

Mindst to gange om året inviterer vi til drøftelse og evaluering af den unges fremskridt.

 

Velkommen til Småskolen på Søgårdhus

Småskolen Søgårdhus er et opholdssted for 15 unge i alderen 14-18 år.

 

Søgårdhus holder til i en 150 år gammel bygning, i naturskønne omgivelser, med sin særlige historie og tilknytning til det sønderjyske.

Bygningen var tidligere en kendt landevejskro og den gamle hærvej løber langs det østlige hegn.
Bygningen er omgivet af en stor park med høje træer og på den modsatte side af vejen ligger Søgård sø. Et fantastisk naturområde med mange forskellige dyr og fugle.

 

Livet er alt for kort og alt for vigtigt til, at du ikke får det bedste ud af det - hver dag!

 

Især imens du er ung. For det er i ungdomsårene, at grunden til din fremtid bliver lagt.

 

Så er du inde på et galt spor med kriminalitet, hashmisbrug, pjækkeri i skolen eller omgang med kammerater, der trækker i den gale retning, så overvej om Småskolen på Søgårdhus kunne være din mulighed for at komme på rette kurs.

 

På Søgårdhus vil du få masser af nye oplevelser, du vil komme i gang med skolefagene på en ny måde, du vil få nye kammerater, og du vil møde en gruppe voksne, som kan give dig det skub, der skal til, for at du bliver ledt ind på rette spor.

Ugens plan

 

Styrmand i eget liv

 

Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår