Mandag, 20 Januar 2020

Endnu et fantastisk skoleår…….

Mandag, 04 Juli 2011 02:00

Ni elever kunne stolt fremvise deres eksamens-beviser til skoleafslutningen juni 2011. Et forrygende skoleår er gået forud, hvor eleverne ved ihærdig og målrettet indsats har kæmpet for erhvervelse af disse beviser.

Flere elever startede skoleåret på 5. klasse-niveau, da de fagligt havde rigtig mange huller grundet manglende skolegang gennem flere år. Ikke mindst det sociale aspekt har medført blokeringer for indlæring, hvilket har medført at flere af de unge har mistet modet og troen på at en afgangseksamen nogensinde skulle kunne lykkes for dem.

Gennem sejrsbekræftende og udfordrende programflader, samt stor støtte og vejledning fra lærerne omkring sig lykkes det den unge at genfinde troen på sig selv og derved turde tage mødet med udfordringerne. Ikke mindst den daglige struktur under faste og forudsigelige rammer skaber ro og tryghed til fremme for udvikling. Gennem glæde og humør møder eleven motiverede og engagerede lærere, der konstant giver opmuntring og vejledning gennem hverdagene.

 

Redskaberne til at ruste eleverne fagligt og socialt er de udfarende og sejrsbekræftende program-flader. Mødet med den maritime verden er for mange meget grænseoverskridende, men også utrolig fascinerende. Erhvervelse af dykkerbeviser får eleven til at lære nye sider af sig selv og andre, hvor samarbejde og gensidig respekt er en afgørende faktor. Suset i speedbåden og første gang op på vandskiene er en ubeskrivelig oplevelse. Oplevelser som giver eleven modet på livet og vilje til vejen frem.


Eleverne skal nu i gang med videregående uddannelser – to skal på Silkeborg Tekniske Skole i gang med vognmaleruddannelsen, to på Århus Tech i gang med murer og sikkerhedsvagt, en på 10. klasse i Aabenraa, en på højskole, en på EUC Syd som tømrer og to i længerevarende praktikforløb med henblik på afklaring af uddannelsesretning.

 

Et helt fantastisk skoleår er endnu afviklet med at hav af glæder, oplevelser og sejre. Ikke mindst et forrygende sammenhold mellem både lærere og elever til fremme for et godt miljø og hjem for de unge mennesker.

 

Med forventningens glæde åbner vi dørene for næste skoleår, hvor lærerne vil love det næste hold et ligeså forrygende, lærerigt og arbejdsomt skoleår.


Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår