Mandag, 20 Januar 2020

SKOLESTART!!!

Mandag, 09 August 2010 02:00

Skolestart som sørøver på Bornholm

SKOLESTART på Søgårdhus foregik i år ved at vi alle sammen, elever og lærere, 22 mand i alt, tog til Bornholm. Vi var af sted i 4 dage og hovedformålet var at lave et teaterstykke, der skulle optages. Teaterstykket blev kaldt ”Skattejagten” og handlede om to grupper af pirater, som jagtede den store skat . Vi optog en scene ved klipperne, hvor den ene piratgruppe tydede deres halvdel af kortet og fandt ud af at skatten måtte være gemt på Bornholm. En anden scene foregik på stranden, hvor nogle af piraterne sad rundt om et bål og fik fortalt fra deres kaptajn, at der var en skat på øen. Det syntes det lød underligt at den skulle være et sted på Bornholm.

Vi havde et skattekort, som var blevet revet over, så hver gruppe havde en halvdel. Derfor vi fik også taget nogle optagelser, hvor den ene gruppe pirater jagtede den anden gruppe op ad bakken til Hammershus på jagt efter den anden gruppes korthalvdel. Det var meget sjovt at prøve noget nyt med optagelser og teater, fordi det ikke er det, man lige laver til hverdag på skolen.

Da vi var færdige med filmen var der tid til lidt af hvert, nogle var f.eks. ude på en lille ø, der er kaldt Christians Ø, som er det østligste punkt i hele Danmark. Vi var også nede ved Opal søen, hvor vi sprang fra klipper og prøvede turens måske mest omtalte oplevelse, nemlig den lange svævebane. Efter vi alle havde prøvet den, var der rigtig meget snak om den. Nogle syntes det mindede lidt om vandski og andre følte, de fløj, når de hang oppe i luften. I hvertfalt skulle de fleste have en tur til.
På den anden side var det at hoppe fra klipperne en større udfordring for de fleste af os. Vi hoppede fra 8 meters højde, og en af os lavede en baglæns salto. Vi overvandt alle vores frygt - med klippe spring og svævebanetur! Det var en stor oplevelse.


Tag springet.. Der er 8 meter ned til vandetDet var en rigtig god tur, fordi vi fik afprøvet en masse nye ting og flyttet nogle grænser..

 

Du kan se filmen der kom ud af vores bestræbelser her.

Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår