Fredag, 18 Oktober 2019

EN ABESKØN STAMTAVLE …

Tirsdag, 11 December 2007 01:00

ET UNDERVISNINGSEMNE I SCIENCE ER MENNESKETS UDVIKLINGSHISTORIE OG NATURLIGE EVOLUTION.
FOR AT ØGE SPÆNDINGEN OMKRING EMNET OPTRÅDTE
BALTSER I DEN USÆDVANLIGE LÆRERROLLE SOM ABE.

For omkring 40 millioner år siden udviklede de første primater sig gennem en forgrening til de tre grupper aber, menneskeaber og hominider.

For 14-17 millioner år siden udviklede abevæsenet Ramapethicus sig i to retninger.

Den ene retning blev stamformen til de nutidige menneskeaber (gorilla, chimpanse, orangutang, gibbon), mens den anden retning blev begyndelsen til mennesket.

Billederne viser den fremadskridende evolution, hvor Ramapethicus erstattes af Australopethicus, Homo Erectus og Homo Sapiens Primitivus frem mod Homo Sapiens Neanderthalis og Homo Sapiens Sapiens (det egentlige menneske).

Skolens hverdag er præget af variation, fantasi og faglig fordybelse med mange, også overraskende og overvældende effekter.

Vi åbner portene ind til det store fond af menneskelig viden, erfaring og indsigt og hjælper hinanden med at gennemføre den personlige modning og udvikling gennem fascinerende ny forståelse for naturen og den verden, vi er en del af.

Derfor er faget Science ligesom de maritime fag og den samlede programflade med til at flytte både indre og ydre grænser. Ikke kun for eleverne, men også for lærerne.


More in this category: Politikker for en uge »

Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår