Tirsdag, 10 December 2019

Forældredag på Søgårdhus

Torsdag, 02 September 2010 02:00

Lørdag d. 21. august var der inviteret til årets forældredag på Søgårdhus. Trods traffikale problemer på motorvejen nåede alle frem før middag, og efter en rundvisning på skolen kunne alle gå ombord i en stor veltilberedt frokostbuffet, som var lavet af helt egne kræfter af skolens elever og voksne.

Tom Madsen bød forældre og søskende velkommen til en hyggelig dag i de unges tegn.  

Medens  den dejlige mad blev fordøjet blev sommerens nye filmhit ”Skattejagten” fremvist i skolens egen biografsal.  Skoleåret var startet med en uge på Bornholm, hvor alle iført pirattøj blev filmet – efterfølgende uge hjemme på skolen blev filmen redigeret og klippet og nu skulle det flotte resultat fremvises af de stolte unge mennesker.  Forældre og søskende var begejstrede og forældrene fik set deres børn i helt nye roller.

           

Tur i speedbåd ved GråstenSå blev det actiontid og alle kørte ned på havnen i Gråsten, hvor der var rundvisning på skibene. Efterfølgende var der lejlighed til at få håret sat for fuld udblæsning i skolens speedbåd,  hvor eleverne kunne fremvise deres kunnen ved at mestre vandskiene eller ved at vise at de kunne styre speedbåden.  

Det var for mange en grænseoverskridende tur, som i fremtiden sikkert vil få dem til at trække på smilebåndet, når de tænker tilbage.

 

 

Stadig høj af oplevelserne fik alle kaffe og friskbagte kager, da de kom tilbage til skolen. Og så var der dømt  volleyballkamp - med både elever, forældre og medarbejdere. End ikke et kraftigt regnvejr holdt folk fra at spille kampen færdig.Så er der dømt afslapning med en gang volley

Og til de, der ikke deltog i kampen, var der lejlighed for at nyde kaffen i biografsalen, hvor der blev fremvist film fra sejltogtet denne sommer.

Traditionen tro blev der afholdt samtaler med forældrene, hvor forældrene blev præsenteret for deres barns individuelle studieplan for skoleåret 2010/2011.

En virkelig dejlig dag med humørfyldte og oplagte forældre, som gjorde alt for at det kunne blive en fantastisk oplevelse for alle parter.

 

Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår