Mandag, 17 Februar 2020

Maritim profil

Vi har siden starten i 1998 haft stor succes i vores socialpædagogiske arbejde gennem vores maritime profil. Vi har gjort os mange erfaringer og set mange unge blomstre igennem maritime aktiviteter.

Der bliver brudt mange grænser, selvtilliden og livsglæden kommer til at sprudle. Livsglæde og selvtillid er der grunden for alle former for læring, i skolen, i fritiden, i det sociale og den unges indre og ydre arena.

Den maritime profil giver rig mulighed for at lære ad den praktiske vej, teori bliver omsat til praksis, eller praksis bliver omsat til teori.

I det sejlende klasseværelse åbnes der op for den maritime verden – for de fleste en uudforsket verden. Her skabes mulighed for at tage speedbådscertifikat og praktisk duelighedsbevis.

Yderligere at lære at stå på vandski, waveboard, kneeboard, ligeledes surfing og kajak.

Eleven lærer godt sømandsskab til videre brug gennem navigation i livet. Mødet med disse sejrsbekræftende udfordringer giver troen på egne kræfter.

Endnu en udfordrende programflade er dykkerverdenen. Eleven har mulighed for at tage dykkercertifikater under Padi systemet, hvor følgende beviser kan erhverves: OWD, AOWD, Rescue Diver, EFR og Dive master.

En helt fantastisk verden åbner sig, hvor samarbejde og respekt sættes i højsæde. Her er man fuldstændig afhængig af sin buddy, hvilket skaber gensidig tillid til styrkelse af det personlige selvværd.

6 mand på vandski

 

Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår