Tirsdag, 10 December 2019

Dykning

Vi kan godt have dykkerundervisning ombord på Viking, men den er umulig at dykke fra, hvis vi ikke har gummibåd med.

 

PADI instruktørerne på skolen finder undervisningsmetoderne i PADI virkelig velegnede til vore elever. Et emne kommer til forståelse dels ved brug af hørelse, syn og berøring, dels ved selvstændig studie og stopprøver, hvilket derefter fører til den nødvendige del af de praktiske øvelser - først i beskyttet vand og derefter i åbent hav. Eleven bliver hele tiden bekræftet i sin kunnen og en positiv sætning er: ”Du har nu lært”.

Samtidig med at vi bevæger os ind i den forunderlige undervandsverden, må vi erkende vore begrænsninger. Det er store udfordringer vi møder under havoverfladen, hvilke altid bliver behandlet med respekt og omtanke. Sejren, glæden, læreprocessen, respekten, ønsket om mere - er positive og grundlæggende elementer vi umiddelbart tager med ind i klassen!

Grundlaget for lærdom og udvikling er skabt.

Vi dykker efter PADI systemet og der er pt. tilknyttet 3 PADI instruktører til Søgårdhus

 

Skindiver:

Snorkel dykning med maske, finner og vest.

 

OWD

Open Water Diver, grundkursus i dykning med komprimeret luft ned til 18 meter. Kurset er modul opbygget med teoretiske prøver og træning i beskyttet vand afsluttende med øvelser i åbent vand.

 

AOWD

Advanced Open Water Diver, udviddet dykkerkursus med navigationsdyk, dybdedyk til 30 meter, vragdyk, multileveldyk.

 

EFR

Emergency First Respons, dykkerrelateret førstehjælpskursus.

 

Rescue Diver

Redningsdykker, hvor der arbejdes meget med aflæsning af symptomer til forebyggelse af ulykker og meget praktisk træning i redning.

 

Dive Master

Første skridt ind i de professionelles rækker, hvor eleven er med som instruktørens højre hånd, træne øvelser med nye elever, og lære at være leder og guide på ture for uddannede dykkere.

 

Specialities  

Fx speciality i vragdyk, natdyk, naturalist, foto, video og mange flere.

 
Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår