Tirsdag, 10 December 2019

Formål

 Formålet med sejlads med Viking er primært, som det sejlende klasseværelse, hvor man inde i specialundervisningen har mulighed for undervisning langt væk fra det, for mange af vores unge, modbydelige klasseværelse.

Dog er vores undervisningssystem bygget op således at alt, hvad vi laver ombord peger hen imod skoledelen, da vi jo ligegyldigt, hvor vi er, har forbindelse til skolens digitale bibliotek.

Viking bruges meget til de første ture til søs, hvor man i mindre grupper kan få snust til det at se Danmark fra en noget anden side, og derigennem ikke mindst erkende sine egne styrker og mulige svagheder.

 Det tætte samvær ombord på Viking gør at dagligdagens nødvendigheder automatisk bliver en rutine, der er udviklende for alles vel ombord, færdigheder der umiddelbart kan bruges i land (på skolen).

Viking er et smidigt skib, der indenfor ganske få timer kan finde læ, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt for humøret ombord.Middag i salonen

Viking bruges også til navigationsundervisning til duelighedsbevis og yachtskipper, meget er nået, når det er elever, der er i stand til at udstikke kursen og få skibet sikkert frem både nat og dag.

 


 

Elitesmiley

Se vores tilsynsbesøg ved at klikke på billedet.

Arbejdstilsynet

Se vores seneste besøg af arbejdstilsynet

Støt børns vilkår

Støt Børns Vilkår